Annons: babysteps.nu

”Socialdemokratins sanna historia”

Denna bok om SAPs sanna historia gavs ut på nätet av pseudonymen MetalHeadViking i sin första version under tiden 7 september 2012 och 21 februari 2015. Jag kom i kontakt med texten några år senare och insåg plötsligt varför det varit omöjigt att få gehör för välunderbyggda åsikter i bl a HGF, HSB och i SKB.

Under mina studier av texten kunde jag således koppla dess information till egna erfarenheter, egen kunskap och för mig ny historisk kunskap om frimurare, Illuminati och Socialdemokratins verkliga påverkan i vårt samhälle.

 

Skärmavbild 2019-10-10 kl. 18.01.39

och artikeln ”Möt mannen som startade Andra världskriget”.

De ultimata syndarna bakom katastrofen Andra världs-kriget var elitens mästare på hög nivå inom det kriminella gänget Nya Världsordningen (Rothschild, Rockefeller, Zulsberger, Baruch m. fl.) och deras skickliga hantlangare i den politiska världen (Franklin D Roosevelt, Churchill, Daladier, Stalin m. fl.). Förresten är detta samma odödliga brottssyndikat som under senare år har agiterat för konfrontation mot Ryssland och Kina. Samma spel, nya spelare men en annan lång historia.

Det är dock en sak som detta smutsiga gäng aldrig hade kunnat klara själva och det är att utlösa själva kriget. Även den mest geografiskt okunnige medel-amerikanen eller medel-europén borde veta att varken USA, Ryssland eller Storbritannien delade gemensam gräns över vilken man kunde starta ödeläggelsen mot Hitlers Tyskland.

Skärmavbild 2019-10-11 kl. 17.48.52

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s