Förintelse-industrin expanderar ständigt sina jaktmarker.

 

Skärmavbild 2018-12-31 kl. 08.38.47

Under 2019 kommer internationella judiska organisationer att skicka upp en dokumentationskapsel innehållande information om Israel, bibeln, deras flagga och en bok av en s k överlevare. Syftet anges vara att det kan vara intressant för framtiden att veta vad som hänt historiskt sett.

Nu vet de flesta att det är segrare som skapar historia och det är på detta sätt Judea nu expanderar ut på ett universellt plan.

Inom nationella gränser ser vi våra skattemedel gå till propaganda i syfte att svärta ner allt nationalistiskt, vårt kulturarv och rättighet att, precis som det utvalda folket, värna om vårt land.

Det är synnerligen motbjudande att bevittna hur man genom en dokumentär av Lars Olof Lampers låter Leif GW Perssons, feta elefantliknande uppenbarelse, rapa floskler, skapade för bästa effekt hos tittarna, om Herman Göring och hans svenska kopplingar genom äktenskapet med Carin von Fock (gift von Kantzow innan äktenskapet med Göring).

Skärmavbild 2018-12-31 kl. 20.37.22.png

Lampers placerar Perssons slafsiga, fysiska uppenbarelse i en jaktstuga, på en stol, mitt på golvet, med massvis av rådjurs och hjorthorn hängandes på väggarna. Troligtvis befinner man sig på Elghammar där Persson arrenderar i v f jaktmarker.

För att gör saken ytterligare plågsam för tittaren sitter Persson nerhasad, iklädd en alldeles för liten skjorta där hans rika omfång gör sitt yttersta för att kämpa sig ur sin tvångsgördel som skall lättas upp av en solkig väst och kortbyxor! Han kliar sig oavbrutet på sina spetiga bara ben och förstå inte att det är han som är elefanten i rummet. Inte Göring som han oavbrutet svärtar och klankar ner på.

Skärmavbild 2018-12-31 kl. 20.54.44

Transparensen genom hela dokumentären är klockren: att hålla judarnas offerkofta uppfluffad och bekväm, alltid redo att träs på om Judea har något att tjäna på saken.

Man framställer judarna i Tyskland som en minoritet, vilket de, de facto var till antal, men tittar man på vilka befattningar och det ämbetsinflytande de innehade såg bilden annorlunda ut. Det gör den f ö idag också i de flesta länder då Judeas makt på intet sätt minskat under de dryga 70 år sedan Andra världskrigets slut.

De Nürnberglagar Göring läser upp ca 39 minuter in i dokumentären t ex är ju inget annorlunda ö h t om vi jämför med Israel idag och deras lagar. Alla med mediokra historiekunskaper känner dock till dessa fakta men alltför få använder hela sitt intelligensspektra för att kunna se hur filosemiterna Lampers och Persson låter sig nyttjas av Judea som desperat tar till varje möjlighet att slå ner på andra nationers suveränitet och nationalistiska anda.

Naturligtvis dras Kristallnatten fram och återigen skall tittaren matas med felaktigheter gällande verkliga bakomliggande faktorer som morden på Wilhelm Gustloff, som mördades av juden David Frankfurter 1936 i Schweiz och ambassadsekreteraren Ernst von Rath som utlösande faktor till Kristallnatten. Juden Herschel Grynszpans attack i Paris den 7 november 1938, inne på Tysklands ambassad, innebar att von Rath avled två dagar senare av de skottskador han tillfogats. Inget nämns heller om den handelsblockad som judarna startade 1933 mot Tyskland och all hatpropaganda jude-ägd media skapade under tiden mellan Första och Andra världskriget. För att inte tala om tiden som passerat sedan Andra världskrigets slut.

Persson nämner tyskarnas krigsbrott, förintelsen med stort F, ja alla kriterier som gör att denna dokumentär endast blir en i raden av hur segrarna vill att eftervärlden skall duperas att tro på de segrandes lögner.

Man utelämnar de allierades terrorbombningar, förstörda infrastruktur, transporter som inte når de tyska arbetslägren med mat och medicin.

Skärmavbild 2018-12-31 kl. 20.57.51

Man utelämnar de krigsbrott som begicks av de allierade mot det tyska folket i fredstid.

Idag läser och hör vi ofta om att 30-talet inte får upprepas. Trots detta acepterar vi de mänskliga brott israelerna begår mot ursprungsbefolkningen i Palestina. Stölderna, fördrivningarna och folkmorden man begått för att mätta sin egen girighet skall idag accepteras av gemene man utan tillstymmelse av ånger eller ersättning till de drabbade.

Samtidigt suger Judea fortfarande ut kapital från Tyskland och även andra länder genom att klädsamt ta på sig offerkoftan och skapa bl a förintelseöverlevare som inte alltför sällan visar sig vara fabulerande, statusjagande lögnare.

Överlevare avslöjas som lögnare

Möjligheterna att resursmässigt parasitera verkar dock nalka sig vägs ände gällande vår planet Jorden.

Troligtvis är det därför man skall befästa de upprepade lögnerna på ett Universellt plan – för att grunda och befästa sin offer-roll för eventuella andra livsformer?

Det står dock klart för tittaren när man i dokumentärens sista minuter ser Persson vandra nedanför Rockelstad och ut på bryggan att familjen von Rosen håller på sin integritet och aldrig skulle yttra sig om Göring eller släppa in detta ösregn till berättare i någon av familjens jaktstugor. Undrar om det är hertiginnan d’Otrante eller sonen som numera härskar på Elghammar som släppt in en sådan obehaglig person i deras anrika kulturarv.

Det är de ointelligenta som lever i total förnekelse av pågående, expanderande parasitering, som skett under tusentals år av vissa utvalda, som tror sig ha mer rätt än oss andra till våra länders resurser, kapacitet och suveränitet.

Det är fullkomligt obegripligt hur länge detta skall få pågå.

Låt 2019 bli det år då du agerar i verkliga livet för vårt lands suveränitet och vårt folk som minoritet på vår planet Jorden.

Använd din intelligens och gör 2019 till det år när vi skapar Det Nya Sverige!

 

Källor:

https://www.svtplay.se/video/20455512/gw-berattar-goring-i-sverige

https://www.jns.org/israel-to-send-time-capsule-in-historic-mission-to-the-moon/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s