HPV-vaccinet Gardasil bakom familjetragedi?

Det har gått elva månader sedan en hel familj hittades döda i sitt hus i januari 2018. Spekulationerna har varit många och just idag gick man ut från polisen för att dementera alla rykten.

Polisen verkar tämligen naiv i sin tankegång då de tror att man genom att gå ut med dödsorsaken kan stilla allmänhetens och samhällets brister när nöden är som störst.

Den viktigaste frågan man inte lämnat uppgift om är huruvida flickorna hade fått Gardasil vid 12-års ålder. Genom att utesluta denna uppgift kan myndighererna sopa ytterligare en skandal under mattan, orsakad av vaccin?

Vaccin som inte är testade ordentligt, som orsakat plötslig död hos flera flickor, unga kvinnor och förstört alltför mångas framtidsdrömmar, då livet efter sprutan ibland aldrig blir som innan. Alla tre HPV-vccinen, Gardasil, Gardasil 9 och Cervarix kan ej utesluta autoimmuna reaktioner, kronisk trötthetssyndrom, infertilitet, cancerutbrott mm.

www.mammormotgardasil.nu belyste och varnade innan HPV-vaccin hade godkänts för att ingå i barnvaccinationsprogrammet.

Citat från sidan:

”Många unga kvinnor vittnar om hur de har förlorat sin energi och haft svårighet att hålla sig vakna, till följd av vaccinet. Några berättar om diffus smärta i kroppen och en yrsel som inte ger med sig.

Sedan Gardasil började användas har flera anmälningar inkommit till Läkemedelsverket. Läkarna har utrett flera fall av sjukdomen POTS och det kroniska tillståndet CRPS. POTS står för ”Postural Orthostatic Tachycardia Syndrome” och innebär att hjärtfrekvensen ökar, vilket i sin tur kan orsaka förvirring och svimningar. CRPS står för ”Complex Regional Pain Syndrome” och innebär att den drabbade har ont i armar eller ben, på ett ofta oförklarligt sätt. Vaccinet Gardasil och det liknande läkemedlet Cervarix tros vara orsaken bakom att ovanligt många unga kvinnor har drabbats av dessa två sjukdomstillstånd. De misstänka fallen utreds både på nationell och internationell nivå, dock utan resultat ännu.”

 

Då det snart är ett decennium sedan sidan gick live och fanns tillgänglig under 5-6 år radades fallen upp av biverkningar som varken tillverkare eller vård visade sig ha kompetens att hantera.

Föräldrar hörde av sig och berättade vilka besvär deras döttrar erfarit och bland dessa skall Maja särskilt uppmärksammas:

https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/602573?programid=909

I Danmark utreddes fallen helt annorlunda än i Sverige och man gjorde en omdiskuterad dokumentär där just POTS-diagnosen var vanlig efter Gardasil. Denna dokumentär har man tagit bort efter flertalet påpekande från EMA att det inte skulle finnas samband mellan POTS och Gardasil.

Naturligtvis finns det ingen myndighet som kan göra dylika uttalanden eftersom alla människor är unika och INGEN vaccintillverkare har gjort studier eller forskat just gällande additiv verkan efter vaccin som ingår i barnvaccinationsprogrammen.

Video för den som vill veta mer om hur HPV-vaccin kan skada:

 

I Sverige har man baserat beslut om HPV-vaccinen med dessa siffror som underlag:

Skärmavbild 2018-12-11 kl. 19.07.08

https://www.socialstyrelsen.se/Lists/Artikelkatalog/Attachments/19108/2013-6-5.pdf

Sidan 37.

10 000-kronorsfrågaan alla föräldrar, mor och farföräldrar skall ställa sig:

Vilka barn får livmoderhalscancer?

Man kan vara mer eller lekman för att svara på denna fråga: Inga fall raporterade om livmoderhalscancer hos barn innan HPV-vaccinen togs med i barnvaccinationsprogrammet.

Varför utsätter man då barn för denna cocktail av ämnen där bl a Polysorbat 80 ingår vilket orsakar infertilitet?

I USA börjar studierna larma om infertilitet: https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/15287394.2018.1477640

Kalla Fakta om livmoderhalscancer:

70 % av alla infektioner läks spontant inom ett år.

90 % av alla infektioner läks inom två år.

5 % av resterande 10 % läks ut inom tidsintervallet tre år.

5% utvecklar pre-cancerösa tillstånd.

De flesta utbrotten av fullt utvecklad livmoderhalscancer sker i 70-årsåldern eller hos äldre kvinnor.

Denna kvinna, kanske inspirerad av Barbara Spectre, säger:

Skärmavbild 2018-12-11 kl. 16.57.24

”Sverige står nu vid ett vägskäl och det många inte förstår är att de beslut som tas nu kring HPV-vaccinen kommer att få stora effekter för kommande generationer.” Katarina Johansson, ordförande Nätverket mot cancer.

Det som är verkligen alarmerande är all mediauppmärksamhet pro-HPV-folket ges. Skrämselpropaganda som kan förstöra livet och påverka alla runt omkring om det vill sig illa.

GARDASIL=A SAD GIRL?

I samtliga tre HPV-vaccin odlas proteinliknande ämnen i GMO-jäst som sedan ”klipps” till nano-storlek för att tillsammans med aluminiumadjuvansen lättare kunna penetrera in i barnens hjärnor.

Obduktioner har visat att där dödsfall förekommit efter Gardasil har man funnit ovan nämnda proteinpartiklar i hjärnans blodkärl.

Att det är barn det handlar om, som drabbas, är inget penning-kåta tillverkare och myndigheter bryr sig om när det gäller att distribuera ut marknadens dyraste vaccin till de svenska barnen som skall ligga till grund för kommande generationers tillväxt.

Som vuxen är det din skyldighet att tänka till och våga ifrågasätta, då våra svenska grundskolebarns framtid står på spel.

Värdera alltid dina egna barn och dina fränders barn som det käraste du har och vill skydda.

Våga säg NEJ till HPV!

Föräldrarna till de två systrarna som de tog med sig in i döden, hade kanske aldrig behövt ta till denna slutliga lösning, då det fortfarande mörkas om flickorna fått Gardasil eller inte. Hade de drabbats av POTS  eller kroniskt trötthetssyndrom? Vad låg bakom denna desperata handling kommer vi aldrig få svar på, men vi kan vara säkra på att myndigheterna gör allt för att lägga locket på denna skandal där socialförvaltningen misslyckades helt hållet.

 

PS: I Sverige har vi sedan 2013 ett vaccinationsregister där alla barn ingår som experiment för s k Cohort-studier vilka används internationellt till HPV-propaganda och andra vaccin.

Noteras bör för den ovetande att i Sverige har vi relativt få vaccin till barn innan de når skolåldern och när de får Gardasil, vilket innebär att internationella brukare kan erhålla helt andra reaktioner av vaccinet än våra svenska barn. Den globalistiska andan genomsyrar alla länder, myndigheter och institutioner i projektet mass-globalt slaveri, styrning av vissa folkgruppers fertilitet, vilket är ett av HPVs huvudsyften: att göra västs vita kristna till människor utan möjlighet till reproduktion. Sist man ville utplåna ett helt folk var under Andra världskriget med Morgenthau-planen och genom propagandaboken ”Germany must perish” där Kaufman redan 1941 ansåg att hela Tysklands befolkning skulle steriliseras.

Skärmavbild 2018-12-12 kl. 09.43.20

Sätten må vara olika gällande depopulation men syftet är fortfarande detsamma och vi får aldrig glömma att ställa oss frågan: Qui Bono – vem gynnas av detta?

PSPS: I all den research som låg bakom sidan mammormotgardasil.nu fanns många dokument kring boostervaccin eftersom Gardasil klart uppvisade en mycket kort verkningstid på ca 6-8 år. Idag kan bara konstateras att rösterna tystnat kring detta faktum och numera skall de doser barnen får i skolan räcka.

Mycket transparent agerande när rapporterna om infertilitet börjar strömma in. Vad är mer effektiv depopulation än att stympa barn helt legalt genom lagstiftningar för att efter ett – två decennium se födelsetalen bli lägre och lägre?

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s