PK-Politiskt Kaos förvillar och bryter sönder suveräniteten.

Reinfeldt skall ses som rena korgossen med sitt, av vänsteraktivisten, tillika PR-konsulten Moa Berglöfs, ”öppna era hjärtan”-tal på Norrmalmstorg. Han var den som efter multi-kultilagen från 1975 gick i bräschen för det som media, Löfvén och våra politiker nu försöker dölja för svenska folket.

Metoden är utmattning, eller ”kokta grodan”-syndromet där svenska folket alltför sent skall förstå vad Lövfén skall genomföra i Marrakech den 10-11 december, när han i rollen som Lucifer med sin treudd i högsta hugg, skall kapa Sveriges sista suveränitetsidentitet genom att skriva under FN-fördraget om staternas utplånande.

Alla stater förutom Israel verkar ha rätt till sin suveränitet och folkras-blandning lovprisas under devisen om ”alla likas värde”. Denna floskel som svenska politiker valt att feltolka från FNs originalfördrag.

Dignity står för värdighet – inte värde.

Man kan se med avund på de EU-medlemsländer vars politiker verkar för sitt land och folk genom att deklarera att de inte skriver under detta avtal.

I Sverige lever vi med politiker som inte ens kan klara av att bilda regering med syftet att det rådande Politiska Kaos som råder, skall dölja och förpassa, att Sverige närmar sig ättestupan, till arkiven. Allt för att man UPA – Utan Personligt Ansvar – som politiker, skall kunna rättfärdiga sin likgiltighet för ingångna förtroendeuppdrag som representanter för väljarna och landet.

Svensk media, med ägardominans av samma utvalda intressenter, tiger och delar inte med sig av Marrakech-avtalet samt dess innebörd för det handlar som vanligt om Qui Bono: Vem gynnas mest av detta FN-avtal?!

Inte är det Sverige och svenskarna, dess infrastruktur, ekonomi och suveränitet som nationalstat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s