Lö(f)vens brittsommardans.

Tänk att få vara med om denna underbara brittsommartid vi haft de senaste dagarna! Under min söndagspromenad blåste det härliga till och löven for i virvlar runt mina fötter. Vilken upplevelse. Som små tornados svepte de fram och la sig i långa, ormliknande girlanger när kraften ebbat ur.

Lika angenäm upplevelse är det inte att se hur vår politiska scen föser väljarna närmare och närmare en statsminister utsedd av Bilderbergsgruppen – igen.

Löfven brittsommardansar på samma sätt som löven i nuvarande politiska virvelstormar och väntar bara att väljarna skall stå inför fullbordat faktum där han tillsammans med övriga allierade hejdukar kan fortsätta trasa sönder moder Svea. Det är tyvärr så våra sinnen fungerar. Vi orkar bara bry oss under en mycket kort begränsad tid. Därefter är ”den kokta grodan-syndromet” ett faktum och alla förväntas falla in i slaveriets monotona dagliga rutiner, snillrikt utformade av globalistiska intressen.

Socialdemokratins mörka och samtidigt vidriga historia är ett minne blott för de flesta och förmodligen kommer många dra en lättnadens suck när en regering äntligen är bildad och nyhetsflödet kan återgå till sedvanlig hjärntvätt och programmering. Nysvenskar och välfärdsmigranter har ersatt arbetarrörelsen inom sosserörelsen och kommer att fortsätta parasiteringen på vårt fosterland. Inget nytt under solen och inte speciellt många orkar göra något åt saken.

Det viktigaste i nuvarande läge är dock att inte låta sig ryckas med i de virvelstormar det politiska spelet innebär utan att se det för vad det är och njuta av tacksamhet för allt vad brittsommaren har att erbjuda. Vi måste leva och inte låta turbulens från politik och globalistiska intressen förhindra oss den återhämtning som nuet innebär med naturens varma, underbara och spetakulära spektra runt omkring oss.

Vi måste hämta kraften i stillheten inom oss även om Lööf blir inbjuden att deltaga i Löfvens brittsommardans. Det är enda sättet att orka med fortsatt kamp för vårt fosterland. Den får vi aldrig ge upp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s