Valets bragdmedalj går till Göteborg.

Demokraterna i Göteborg har genomfört ett fantastiskt val på kommunal nivå. Partiet fick 17,2 % av göteborgarnas röster igår.

Partiet startades våren 2017 av fd moderaten Martin Wannholt och har fokuserat på Västlänken. Denna strategi och partiets benhårda inställning att alla eventuella förhandlingar med övriga partier baseras endast på att Västlänken skall bort, måste beundras.

Den är inte bra för Göteborg, meddelar partiledaren Martin Wannholt gång på gång. Under de senaste åren har göteborgarna förstått vad Västlänkens effekter på staden innebär. Wannholt faller inte för medias försök att få honom att avslöja till, och i media, vilka allianser som kan komma till stånd efter denna (våg)mästarroll i göteborgspolitiken som Demokraterna nu innehar.

Denna strategi måste alla nytillkomna partier, som vill in i riksdagen, ta till sig och fortsätta ett oavbrutet arbete under kommande mandatperiod.

Tydligen är vad som kan liknas vid idiotism, så grav ute i vårt fosterland att man ännu inte förstått vad som är bra för Sverige och vår nation.

Vi har en statsminister som meddelat att han inte avgår, och med skickligt clownaktigt manér, aktivt arbetat för att försvaga vårt land rent ekonomiskt genom välfärdsmigranter och anhöriginvandring som svallar i dess kölvatten. Dessa har effektivt placerats ut i alla kommuner. Detta är bra för den djupa staten som vill söndra landet inifrån genom jämnt utplacerade befästningar av människor som för det mesta tillhör en ideologi som inte är bra för Sverige. Befästningarna förökar sig genom samhällsekonomisk parasitering där värddjuret, det vill säga Sverige och landets skattebetalarna hålls upptagna för att försörja de flesta inom dessa grupperingar och se till att skutan Sverige inte sjunker alltför snabbt.

Vi har sett hur dessa befästningar förvandlas till No-Go-Zoner – NGZ – med parallellsamhällen. Detta är inte bra för Sverige och de som byggt upp landet. Framför allt inte för kommande generationer.

Har inte svenska folket fått nog eller är de så totalt befriade från stolthet, kärlek och respekt för sitt eget folk och land att man inte förstår detta enkla budskap: Vi skall bara jobba för politik och saker som är bra för vårt land.

De flesta svenskar är alltså inte mätta på våld, kriminalitet, gruppvåldtäkter eller en klar och tydlig bana mot ekonomisk och infrastrukturell kollaps. Tydligen behöver fler drabbas av det som inte är bra, på ett personligt plan, innan man kan få insikten att vi skall rösta på det vi själva tycker om och det som är bra för Sverige som suverän nation.

De som redan har fått nog måste förenkla budskapet och fortsätta att sprida det till den alltmer mentalt, tankemässigt förslavade och hårt arbetande svensken ute i vårt fosterland de kommande fyra åren.

Svenska folket måste bryta PK-trenden, vårt Politiska Karma, vi nu ser rullas ut som en röd matta framför oss.

 

2 reaktioner på ”Valets bragdmedalj går till Göteborg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s