Koden till att bryta Sveriges Politiska Karma.

Innan negativa mönster/beteenden kan brytas måste intentionen att söka efter desamma uppstå inom ett samhälles struktur, för att sedan följas av insikt. Det räcker dock inte att upprepa samma mantra gång på gång eller vad som också kallas att uppfinna hjulet med jämna mellanrum. Vi måste själva ta ansvar för våra liv och skapa nya beteendemönster och tänkande. Vi måste göra något själva.

Sveriges Politiska Karma är en förklädnad, skapad av sionister, efter att 68-rörelsen fyllt sitt syfte att infiltrera landets olika institutioner. 68-rörelsen bestod till stor del av marxister och många av dem var judar. Det är därför vi idag omges av ett etablissemang som snabbt kan förvandla hur den effektiva hjärntvättsprocessen skall styra svenskarnas beteenden och påverka deras val på daglig basis. Vi lever idag med vad vi luras att tro är en PK-kultur, Politisk Korrekthet. Detta är en kod för Politiskt Karma.

Tittar vi på hur vårt fosterland utvecklats det senaste århundradet måste man med skarp intuition hitta det finmaskade nät som lagts ut för att förvilla medborgarna. Detta nät har reparerats åtskilliga gånger för att sedan åter kastas ut och sjunka ner i det mänskliga medvetandet. Reparationer och vissa modereringar är nödvändiga allt eftersom då sanningen alltid tenderar att tränga upp till ytan hos enskilda vakna människor. Dessa stigmatiseras genom media, sociala strukturer och riskerar att mista försörjning samt att bli utstötta av familj, vänner och omgivningen. Modern häxjakt utan att döda.

Dessa sanningar får etablissemanget eller den utvalda, självut-nämnda eliten att omstrukturera strategin för massorna mycket snabbt och effektivt.

Detta uppnås via media, politik, feminism och globala påtryck-ningar.

För att kunna bryta denna propagandamatning måste insikten om karma uppnås. Många filosofer och teorier pekar på mönster som vi under olika livsformer fått med oss in i nuet.

Detta är dock en förvillning i sig eftersom vi alla lever i nuet och därmed endast har möjligheten till att skapa en morgondag utifrån hur vi tänker idag. Upprepar vi samma tankar som igår blir också morgondagen likadan som igår.

Läggs detta på ett nationellt plan sker samma utveckling för vårt land som för individen. Vi sitter fast i ett nät där upprepningar sker med snarlika scenarios.

Det är därför vi måste stoppa den Politiska Karma-lektion vi lever med idag.

Imorgon är det den 9/9 2018 = 9+9+2+0+1+8=29=2+9=11=1+1=2

Siffran två står för enande att följa den ledande ettan och även att uppfylla meningen i livet och själens syfte. Den syftar också på det feminina i balans till det maskulina energin som domineras i siffran ett.

Siffran 11 är ett mästarnummer inom numerologin där intuition, insikt, läkning och helande råder.

Detta är koden för att bryta det Politiska Karma-mönster vi lever med idag.

Imorgon är synnerligen en ödesdag för vårt fosterland.

Lev i nuet – rösta på en morgondag där svenskarna har en plats i sitt eget land, där vi inte sitter fast i nätet för att urlakas och sluta existera som stolta medborgare i Norden.

Ära våra förfäder och ge våra kommande generationer en chans att leva i ett enat och homogent samhälle som kan utvecklas utifrån de val vi gör i nuet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s