PK-muren har börjat vittra sönder idag den 7 september …

… efter AfS-finalen i Kungsträdgården. Många bra talare steg upp på podiet och med verbala släggor påbörjades denna process med stöd från andra aktiva europeiska politiker.

P1290261

P1290241

P1290236

Sakari Linden från Finland är en stark nationalistisk och karismatisk talare då han öppet verkar för ett starkt Norden utan influenser utifrån men med stöd från andra nationalistiska partier från Europa.

P1290246

Det står dock klart att det är alltför många som fortfarande inte vill se roten till det onda vi lever med idag. Vi skall inte se tillbaka 30-40 år utan minst ett sekel för att förstå vilka utvalda som formar vår osynliga regering eller vad andra kallar den djupa staten.

P1290166

68-rörelsen är den mest inflytelserika gruppering som står för den starkaste indoktrineringen vi upplevt i modern tid. Utvalda inom denna rörelse är idag de drivande inom media och andra mycket dominerade samhällsbefattningar. Detta togs också upp av flera av riksdagskandidaterna vilket var mycket viktigt eftersom många inte är gamla nog att veta vad som hände under slutet av 1960-talet.

Den belgiske talaren kunde lätt förväxlas med inte mindre än Netanyahu under sitt tal. Det måste dock anses oroande att man genom denne talare så transparent avslöjar sin vänliga inställning till Israel.

Sverige kan aldrig bli fritt från mångkultur, stigmatisering genom media, om vi inte vågar titta på den sida av myntet som är den verkliga orsaken till rådande status i vårt fosterland. Denna sida som under såpass lång tid vurmat för öppna gränser och hjälpt till att lobba fram världens första feministiska regering. Visserligen talar man om detta när man vill rensa ut i media-träsket men AfS måste inkludera sanningen på ett mycket tydligare sätt vilket framgick av den stora okunskap som ofta skymtade fram i chatten under live-sändningen. Kunskap är makt – utbilda de unga och AfS kan växa mycket snabbt.

P1290239

P1290270

Samtliga bilder från en mötesdeltagare.

Sverige är svenskarnas land – lycka till den 9 september AfS!

 

 

2 reaktioner på ”PK-muren har börjat vittra sönder idag den 7 september …

  1. michaelnilsson228

    I dag röstade min fru och jag på Nordiska motståndsrörelsen. Jag är glad att jag är gift med en kvinna som ser att Sverige vanstyrs och att Sverige är på väg mot sin undergång. Motståndsrörelsen fick två självklara röster till riksdag, kommun och landsting.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s