Snabb marsch från förintelsetest till förintelsemuseum.

Under hösten 2017 lanserades förintelsetestet. www.forintelsen.nu

Ungdomar som ville dela med sig av denna andra sida av myntet delade ut informationen till andra elever.  Detta medförde att man vred upp blåslampan på full styrka inom media, förintelse-industrin och de fåtal personer som är gamla nog och fortfarande lever, att kunna lyftas fram för att vara dess representanter.

100 000 böcker skall nu delas ut bland niondeklassarna som motvikt till detta test. Det är Forum för levande historia – den historia som alltså skapats av vinnarna efter de två världskrig som det tog att få Tyskland på knä, företaget Axel Johnson och stiftelsen Natur & Kultur (vilka t ex stödjer Expo) som ligger bakom utgivningen.

Intressant gällande Natur & Kultur är att de ökar rörelseresultatet till 66 miljoner kronor under 2016 genom all litteratur de ger ut till SFI/SVA (svenska för invandrare och svenska som andraspråk.)

Denna stiftelse är undantagen tillsyn och man kan läsa följande på deras sida:

Sådana böcker skola genom sitt innehåll bland annat motverka totalitära idéer och främja politisk och ekonomisk frihet. De skola sålunda verka för världsmoral, mellanfolkligt samförstånd, världsfederation och världsfred, fri handel och frihet från statlig inblandning i näringslivet eller den enskildes ekonomi, internationell valuta etc.”

https://www.nok.se/om-natur-kultur/stiftelsen-natur-kultur/urkund/

Är det sålunda världsmoral att motverka sanningen?

Ja blir svaret, om man vill fortsätta ha ett hjärngrepp om mänskligheten och den programmering som pågått under snart ett århundrade om hur ondskefulla det tyska folket är.

Ja blir svaret, om man ser på den utveckling som skett under 2018 när överlevare från tyska arbetsläger fortfarande kan få till stånd censur av google/youtube m fl medieplattformar, genom våra styrda tidningar och TV och radiokanaler.

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=104&artikel=6858401

http://jinge.se/allmant/google-hyr-10-000-personer-for-att-censurera-youtube.htm

https://samnytt.se/youtube-censurerar-alternativ-for-sverige-igen/

Vad som måste anses mest flagrant är den snabba marsch Löfvén gjort gällande de 100 miljoner som skall avsättas till ett förintelsemuseum. Det är den nu 92-årige Max Zafir som varit medias utvalda ansikte för denna kampanj av påtryckningar mot Lövfén innan han avgår efter valet den 9 september. (Han var också ansiktet media använde sig av för att trappa upp censuren av google och youtube.)

Sanningen är dock att det finns många fler miljoner tyska civila och soldater som haft ett mycket längre lidande än vad de utvalda ständigt upprepar för att hålla förintelse-industrin vid liv.

Därför vill jag lyfta fram ansiktet av den siste tyske krigsfången som släpptes 2014:

Skärmavbild 2018-09-05 kl. 18.33.57

De 69 år som Richard Kunze tillbringade som krigsfånge är något vi aldrig får glömma. www.hellstorm.nu sidan 377.

Förintelsetestet på norska

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s