Saxarnas krig

Jag har utvecklat mina värderingar.

Precis som Jimmie Åkesson, partiledare i Sveriges mest Israelvänliga parti, sa i en intervju gjord av SvD junior häromdagen. Barn frågade honom om barn i homoäktenskap och repatriering av människor som ljugit om varför de kommit till Sverige, och/eller slängt sina ID-handlingar. Helt plötsligt är han för barn i homoäktenskap och att alla skall få stanna i Sverige om de vill och inte begår kriminella handlingar! Vilket svek mot väljarna eller räcker det med att han säger att han förändrat sitt tänkande?

Jag har sedan många år involverat mig i ett krig mellan mig och mördarsniglarna som obönhörligt parasiterar bland mina växter och i grönsakslandet. När detta började för många, många år sedan lyfte jag helt sonika bort de slemmiga bruna varelserna och transporterade snällt bort dem på vad jag trodde var behörigt avstånd. De kommer dock tillbaka och i mångfald. Mitt dilemma har varit att jag aldrig har kunnat göra ett djur illa.

Under det senaste året har jag dock genomgått en metamorfos i mitt inre, när jag insett att jag måste ta mig samman och se till mitt och mina grönsakers bästa och inte till parasiternas. Sagt och gjort … saxen har denna säsong åkt fram och jag är kontinuerligt ute på snigeljakt sena kvällar, under nätter då sömnen blivit störd och i arla morgonstund. Min överlevnadsinstinkt har vuxit sig såpass stark att jag numera med ett enkelt ”ursäkta mig, men detta är mitt land/mina grönsaker”, följt av ett obönhörligt klipp med saxen, befriar min jord från dessa snabbavlande varelser. Det är en härlig känsla faktiskt. Jag känner att min tanke befriats med insikten att de aldrig kan ha samma värde som vår inhemska snigelarter, vilka aldrig åstadkommit samma kaos och förstörelse i mitt land som dessa importerade, snyltande parasiter!

Sverige har aldrig tidigare invaderats på detta sätt. Därför har vi setts som naiva och lätta att föra bakom ljuset med koppartrådar/kopparband som skall stoppa mördarsniglarna. I transparensens årtusende kan dock ingen svensk längre blunda för faktum att svenska sniglar kommer att utrotas av de bruna mördarsniglarna om vi inte agerar med kraft och beslutsamhet för att återta kontrollen av den jord som moder Svea anförtrott oss. Jag hoppas att många fler svenska odlare, tar sig samman och förenar sig med mig i kampen mot parasiterna som härjar obönhörligt runt om i vårt land och bland våra odlingar. Stärk era ryggrader och ta fram saxarna i kampen mot de som invaderar vår svenska jord. Det handlar om ett riktigt krig som vi alla måste ta på allvar.

Parasiterande mördarsniglar kommer aldrig att ha samma värde som våra gamla hederliga svenska sniglar – ge er aldrig i kampen att befria Sverige från denna paria!

En reaktion på ”Saxarnas krig

  1. Anonym

    Hahaha 🙂 Jag är också mycket stor djurvän, men när det kommer till mördarsniglar åker saxen fram tillsammans med en plastpåse för uppsamlingen.
    Befria Sverige, var’e ja!
    På alla sätt…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s