Debatt om SD+AfS genom Samnytt

Följande debattinlägg av Jeff Ahl kunde läsas den 20 juni 2018:

https://samnytt.se/jeff-ahl-torssell-far-garna-forklara-varfor-israel-ar-viktigare-an-sverige/

Sköldmön svarar:

AfS’s inställning att Sverige skall sköta sina problem ger mig samma inskränkta vibrationer som när man vill läka en sjuk fysisk kropp: man vill gå på symtomen men aldrig på orsaken till att man blivit sjuk.

Har AfS ingen vetskap vilka som har ett dominerande ägarskap inom media, bankväsendet och stort globalt industriellt ägande? Qui Bono betyder vem gynnas mest av denna situation? Att söndra en nation inifrån är det primära syftet i den rådande globaliseringsprocess med massmigration vi lever med.

Torsell hette tidigare Zoltan Bundzik, (en krypto-jude måhända?) har tidigare visat SD-sympatier och deltog även i Folkets demonstration som i grund och botten var ett sionistiskt räddningsförsök för SDs vikande roll i riksdagen efter December-överenskommelsen. Tania Groth inledde sitt eldtal 11 november 2015 genom att vifta med en israelisk pamflett och äskade stöd för judarna över hela världen. Ca 0.53 kan denna pamflett ses i denna video: https://www.youtube.com/wat…

Vi i Sverige kan inte ignorera när man stjäl andra människors mark och fördriver dem. Gör vi det har vi ingen rätt att själva värna vår nation. Detta innebär inte att vi inte måste ta itu med de problem som massmigrationens syften egentligen betyder: att söndra i globaliseringens anda för en total styrning av hela planeten där goyim skall slava för en ”elit” som med sin maktfullkomlighet vill att alla andra skall underordna sig dem själva.

Jag har själv i mars i år ställt frågan till AfS och ni kan se svaret här: https://frejasfolkvang.nu/2…
Man förordar alltså en två-statslösning, som alla belästa vet var ett förljuget sätt att genom tidens tand legalisera stölden av andra människors egendomar och folkmord på palestinier. FN har heller aldrig drivit frågan till sin spets utan låter status quo råda. Judar har hatat kristna sedan man korsfäste Jesus genom romerska lakejer och få svenskar vet att ca 30 % av alla palestinier är kristna.

Vi kan inte falla för filosemitismens klor som verkar ha genomsyrat SD och även AfS. Många svenskar har också drabbats av denna ism efter den hjärntvätt samtliga genomgår från barnsben till vuxen ålder. Vi svenskar har rätt till vårt land utan en osynlig regering som styr genom media, banker och makteliten. För att förstå den osynliga regeringen eller djupa staten rekommenderas läsaren att ta till sig innehållet i boken Propaganda, skriven av Edward Bernays 1928. Finns att läsa här: http://www.whale.to/b/berna…

Tyvärr urvattnas och infiltreras de nationalistiska leden av sio-nationalister där både David Duke och Kevin MacDonald envist håller fast vid att judar är en egen ras. Judar anser sig vara en egen ras när det passar dem själva och gynnar sina egna syften, annars inte. Idag vet många att judar till stor del (ca 75 %) härstammar från Ashkenazi och inte från de områden de nu ockuperat.

Vi själva får alltså inte vaggas in i tron att ”ligga med fienden” skulle fungera i vårt eget land då vi sett så många andra exempel på detta om vi tittar i backspegeln. Ta bara Tyskland, Libyen, Irak m fl länder som lierat sig med makteliten för att sedan huggas i ryggen.

Sverige-vänner och nationalister måste med ärlighet och moraliskt ansvar mot sitt eget land genomskåda orsakerna bakom det rådande folkutbyte som pågår i Sverige. Det är endast ett symtom. Låt er inte vaggas in i tron att det går att lösa utan repatriering av vår osynliga regering också. Om denna insikt saknas kan aldrig moder Sveas folksjäl växa tillbaka in i det svenska folkets ryggrad.

Vi som värnar om vårt land utan beroende till den osynliga regeringen eller djupa staten, måste förstå gällande SDs Israel-vänliga inställning och AfSs uttalanden om att den verkliga orsaken bakom massmigrationen inte är vårt problem, endast leder in i en återvändsgränd som inte gynnar Sverige som suverän nation.

Det är inte syftet med globaliseringsprocessen eller NWO som Henry Kissinger (medborgare i USA och Israel) deklamerade redan på 1950-1960-talet.

Svenskarna måste kasta av sig den blåögda, naiva godtroheten att genom parlamentarisk ordning kunna påverka rådande situation utan att ha viljan och våga se på bakomliggande orsaker till landets snabbt annalkande kollaps som massmigrationen innebär ekonomiskt och rent infrastrukturellt.

Filosemitismen är landets mest akuta hot som genomsyrar alla samhällsled och generationer. Utan insikt om vad filosemiten står för kommer Sverige att ha mycket svårt att kunna bli homogent igen.

Vilka tjänar, gynnas mest av att göra alla suveräna kristna nationer i väst och Europa till nya Palestina-liknande protektorat där folk fördrivs och folkutbyte sker för att söndra inifrån när grupper med olika ideologier ställs mot varandra???

Värna Sverige och svenskarnas rätt till ett eget land men inte genom filosemitismens alltmer utbredda influenser.

En reaktion på ”Debatt om SD+AfS genom Samnytt

  1. Problemet med att peka ut fienden och försöka göra folk medvetna är att de då sätter in alla resurser på att tysta en. Jag tror AfS approach är fördelaktig i dagsläget. De kommer att möta tillräckligt hårt motstånd ändå – det finns ingen anledning att väcka björnen mer än nödvändigt.

    Vi behöver egentligen i första hand motverka deras censursträvan och mediemonopol men det är inte möjligt utan större inflytande över den politiska makten. Därför behöver AfS först komma in i riksdagen.

    När de väl lyckats med det kan de börja stävja censur och mediemonopol. Därefter kan det vara möjligt att utmana förintelsemyten på allvar (när sionisternas mediemakt minskats) vilket öppnar upp för ett uppvaknande hos den stora massan. Först efter detta uppvaknande kan vi sluta dansa efter sionisternas pipa och t.ex. fördöma ockupationen av Palestina.

    Men fram till dess tror jag det r fördelaktigt att flyga under radarn så gott det går.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s