Metaideologins eller sionismens roll i Sverige inför valet 2018.

Den politiska sfären har baxat Sverige fram till avgrundens rand genom alltmer eskalerande och raffinerade metoder. Anders Borgs senaste uttalande att S och M borde bilda en koalitionsregering visar tydliga indikationer att valkampanjerna numera allt hårdare styrs av maktelitens och Israels/USAs globalistiska planer.

SDs krav att Annie Lööv skall hållas utanför en borgerlig koalition där de ingår med sitt stöd, vallar väljarna in i den totala för-virringens dimma. Detta uttalande pekar klart och tydligt på partiets verkliga funktion inom den rådande politiska härdsmältan i landet. Det blir allt enklare att se genom denna strategi som drivs inom det mest Israel-vänliga partiet i riksdagen, där de stigmatiserats, alltsedan 2010 genom den politik de fört, bland annat om invand-ringen, i gammelmedia. De har uppfyllt sin roll med ”heder” de senaste fyra åren genom uteslutningar och avvecklande av ungdomsförbundet med mera. Det sistnämnda har inneburit att Alternativ för Sverige (AfS) uppstått för att samla avhoppande väljare att rösta på ett parti, mycket likt det SD en gång var och stod för. AfS tar steget längre genom sin repatrieringspolitik, vilket också innebär att många som varit inne på spåret Nordiska motstånds-rörelsen väljer stickspåret AfS som stödjer en tvåstatslösning i Palestina/Israel-konflikten. Det vill säga, de vill inte se, förstå eller är ny kontrollerad opposition efter SD då de erkänner Israels stöld av Palestinsk mark och pågående folkmord. (Se email nedan.) Israel använder liknande metoder man påstår det egna folket utsattes för under Andra världskriget.

Sionismens järngrepp om både högern och vänstern inom politiken.

Den sjuklöver som suttit vid makten denna mandatperiod är samma soppa vi kan se inom republikanskt styre. Analyserar man USAs politik där demokraterna representerar vänstersionisterna och republikanerna högersionisterna, konstateras lätt att samma klimat råder i Sverige. Vi har S, V och MP som representerar vänstersionisterna och M, L, C och KD vilka representerar högersionisterna. SD agerar som kontrollerad opposition, genom att samtidigt vara det mest invandringskritiska partiet i riksdagen och stödja Israel/USA, vilka ligger bakom massinvandringen i Europa. Vi har bara inte förstått att orden monarki och republik har ett likhetstecken i globalisternas ögon där hänsynslöshetens söndrande ådra sprider sitt gift i alla nationer genom dominerande media, banker, multi-internationella företag, genom giriga, duperade politiker som endast har sitt eget och partiernas bästa framför väljarnas.

Nu går SD in i slutfasen av det uppdrag de fått av metaideologins bakomliggande faktorer genom att på ett mycket infantilt sätt kräva isolering av Lööv. Detta kan mycket lätt leda till att forcera fram en koalition enligt Borgs förslag – det vill säga den svenska djupa statens önskemål som är identisk med maktelitens agenda. S och M kan genom ett ramavtal enkelt välja och vraka ur den sk ”partimångfalden” och handplocka Lööv, allt enligt Bilderbergarnas önskemål. SDs krav leder i dagsläget endast till att partiets begäran trotsigt sopas under mattan av övriga aktörer på samma sätt som skett med deras förda politik så många gånger förut. Låt er inte svepas med i den känslo-tsunami man vill skapa.

Republiker, monarkier och nationer kommer snart att vara ett minne blott om inte varje individ tar sitt ansvar och börjar aktivt deltaga i den uppvakningsprocess som alternativ media speglar. Alla måste dock vara medvetna om den sionistiska infiltrering som även råder inom den nationalistiska sfären. Alt-right är och förblir en återvändsgränd för alla som värnar om sitt land och sitt folk så länge denna rörelse vill förbise förintelsen, försvarar eller negligerar judisk makt inom elitskiktet eller de så kallade ”osynliga regeringar” som agerar bakom ”demokratin” i väst. Istället accepterar man judisk makt som ett helt normalt inslag i samhällsstrukturen och beundrar judarnas framgångar.

Den djupa statens infiltrering, inom alla partier i de flesta nationer, är grundbulten inom metaideologin som skall driva oss mot diktaturens avgrund där Israels/USAs och maktelitens aldrig fallerande metronom taktfast manar till vår egen undergång.

Ann-Britt Axelsdotter

Källor:
Anders Borg föreslår koalition mellan M och S
Alliansen kan regera med stöd av SD
Alt-right är en återvändsgränd – på engelska

Emailkommunikation med AfS:

Ann-Britt Axelsdotter <abaxelsdotter@yahoo.se>

Till info@alternativforsverige.se mar 6 vid 8.36 AM
Hej.
Nedan några viktiga frågor gällande ert politiska initiativ:
Jag undrar hur ni ser på orsaken bakom de välfärdsmigranter vi sett välla in i landet?
Vilka anser ni ligger bakom det fenomen vi upplever i vårt land idag?

Stödjer ni det faktum att judarna tagit Palestiniernas land eller anser ni att de som fördrivits skall få återvända enligt FNs krav?
Jag är verkligen tacksam för er inställning i ovan frågor …

hälsar
Ann-Britt Axelsdotter

 

Info Info <info@alternativforsverige.se>

Till Ann-Britt Axelsdotter mar 8 vid 7.59 PM

Hej!
Vi anser inte att det är Sveriges sak att hantera andra länders fattiga migranter som valt att flytta till Sverige.
Rörande Israel/Palestina-konflikten förordar vi en tvåstatslösning.

Vänligen,
Alternativ för Sverige (AfS)

3 reaktioner på ”Metaideologins eller sionismens roll i Sverige inför valet 2018.

  1. Pingback: Debatt om SD+AfS genom Samnytt – Frejas Folkvang

  2. Pingback: Stefan Torssell: AfS talar med dubbla tungor om Israel | Samhällsnytt

  3. Nu finns det en väg ut ur denna soppa … http://folkhemmetsverige.se/

    Folkhemmet Sverige ställer upp i riksdagsvalet med ett program så bra att det är svårt att tro att det är sant och politiken vilar på en sund kärleksfull värdegrund. Var placerar man kompetens och sunt förnuft på vänster-högerskalan?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s